SONCE SKUPINA d.o.o.

PE Dolenjska cesta 43, Ljubljana, Vič Rudnik
GSM: +386 41 655 922, +386 41 464 642

Pošlji povpraševanje

E-mail je uspešno poslan!

Povezava na spletno stran: SONCE SKUPINA d.o.o.
Torek, 26. marec 2013

AKCIJA APARTMAJI ZAMBRATIJA

Stanovanja so od morja in centra mesta oddaljeno le 300 m. Imajo eno sobo ali dve, nekatera pa tudi galerijo. Ogrevanje in hlajenje s klimatsko napravo. Vsakemu stanovanju pripada tudi parkirno mesto.

Petek, 5. oktober 2012
Dodatno znižano!

Stanovanje trisobno - DUPLEKS

Medulin

Stanovanje - dupleks ima pogled na morje in od njega oddaljeno 1km. Izdelava je kvaltetna prav tako uporabljeni materiali. Ima dve spalnice, dnevni prostor s kuhinjo, dve kopalnice in dve velike terase iz katerih je prekrasen odprt pogledom na morje. Ogrevanje in hlajenje s klimatsko napravo. Pripada mu tudi parkirno mesto.

Sreda, 19. september 2012

Izjemna priložnost!

Vrstna hiša Novigrad

Na razpolago so samo še dve vrstne hiši po izjemni ceni. Hiša ima pritličje, prvo nadstropje in mansardo. Od morja in centra Novigrada je oddaljena 800 m. Ima štiri sobe, vrt, ki je velik 65 m2, klimo in teraso s pogledom na morje. Pred hišo je tudi parkirno mesto.

Ponedeljek, 27. avgust 2012

Ugodno - stanovanja otok Pag

Na razpolaga o je več stanovanj, ki imajo pogled na morje, in so od njega in plaže je oddaljeno le 130 m. Razpored stanovanj je optimalen -  kuhinja/jedilnica/dnevna soba, soba, kopalnica in teraso. (v pritličju tudi vrt) Ogrevanje in hlajenje je s klimatsko napravo. Vsakemu stanovanju pripada tudi parkirno mesto. V zgradbi je le šest stanovanj.